BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 10, 2010

Sebab korang kena remove..

Assalamualaikum..*haa..tak jwb bedosa tau* hehehe

Hari ni hari yang sangat tenang...exam da setel..
pasni aku tak yah susah-susah ngadap buku & nota2 da..
tak yah bengong2 sebab tak cukup tdo,
tak yah bebedar-debar sebab banyak tak benda tak study lagi..

5 tahun 1/2 bakal berakhir bila2 masa je la lagi dari sekarang..
nak balik tak boleh so terpaksa la lepak2 kat umah..kua ngn member2, tunggu tesis siap jilid, tunggu dinner dan bersiap sedia tuk dipanggil ke IPG secara mengejut..

Sambil2 tu bolehla layan fb sampai ke pagi..hehehehe..
haaaa..bercakap pasal fb ni aku rase sume org ada fb..
yg tak da fb tu ada dua kemungkinan ja..
yg pertama sebab dia tak minat sgt2 ngn fb*
mungkin fobia pakwe /makwe cabut lagi gara2 terpikat ngn laki/gadis lain kat fb* atau dia memang buta IT..hehehe..

Kawan-kawan fb penah remove korang tak??
mana la tau hari ni tgk friends ada 400 org..esok2 lusa da ada 200 org..haaa..
sah2 la kawan korang da remove korang..hahahaha
mangsa2 kejadian yang masih tak tahu mana silap korang sampai disingkir dari fb rakan..sila intai sebab2 kat bawah ni...
kot2 ada perangai @ sikap yang sama ngan korang..


1. Korang selalu update status yang menjengkelkan orang lain..contohnya
*Seronoknya i ada boyfriend kaya*

2. Korang tag nama semua teman lelaki kawan-kawan korang pada album seksi kamu
dengan tujuan suka2..

3. Korang suka tag nama kawan-kawan korang pada gambar/video yang tiada kena
mengena dengan mereka, kemudian bagi komen byk2 kat gambar/video tu..

4. Sentiasa beri komen negatif di profil fb org lain..itu tak kena,ini tak kena..*bajet
korang ja yang sume betul*


5. Korang suka tukar status fb setiap satu minit..*sampaikan nak masuk tandas pun
korang update*


6. Korang update gmbr kawan kamu paling hodoh dalam sejarah. Padahal kawan korang da beri amaran dah tak bagi masukkan..*haish korang memang degil*.

7. Kerap mencarut dalam bahasa pape pun kat wall korang atau org lain.

8. Haaa..ni satu lagi tabiat..pantang nampak kawan-kawan online..korang mesti nk ajak
bersembang..walhal korang tahu time tu dorang ngh online kat pejabat.

9. Korang tak penah on FB bertahun-tahun lamanya.sampaikan profile pic pun tak da..

pss : korang nombor brape??hehehehe



3 comments:

~eZmALiZa~ said...

eh, betul la..ezma pernah remove org atas sebab yg nombor 5 tu..bosan..home ezma penuh dgn status dye jer..pastu mcm perasan sgt konon2 ade org nak like atau komen...

follow ini belog suda.. :) thanks!! :))))) hehehhee...

Ijan Sha Alonso said...

haha... nice²... i ske la ur entry.. agree dgn no.1,5,6 tu.. uhuhu..

droses said...

ezmaliza & ijan..hehehe..sy pun ada gak yg tak suka..tapi tak smpai ati la plak nk remove :)